Прескочи към информацията за продукта
    1 от 5

    9 общ брой мнения

    Шипково масло с Бял равнец ЛУКС 30ml - БИО

    Шипково масло с Бял равнец ЛУКС 30ml - БИО

    Обичайна цена 39.90 лв BGN
    Обичайна цена Цена при разпродажба 39.90 лв BGN
    -Liquid error (snippets/price line 90): divided by 0% OFF Разпродадено

    🚚 Експресна доставка до 48 часа 

    📞 Телефон за бърза поръчка: +359888022777   (пон - пет/9:00ч - 17:00ч)

    Описание на продукта

    Kомбинацията между студено пресовано масло от Шипка и етерично масло от Бял равнец ефективно поддържа кожата нежна и млада. 

    Подходящо е за ежедневна грижа на нормална, суха и мазна кожаПрониква мигновенно в дълбочина и поддържа балансирано количество влага в нея. Запазва кожата без сухота, напуквания и видими неприятни белези. Действа антимикробно и тонизиращо.

     За какво е подходящо?:
    Редуцира
     бръчките в ширина и дълбочина и изглажда фините линии;
    Запазва кожата без сухота, напуквания, инфекции и видими неприятни белези;
    Защитава кожата от проникването на микроби, вируси и гъбички;
    Предотвратява появта на стрии, подобрява еластичността и заздравява кожата;
    Изглажда белези и засилва регенеративните свойства на клетките на кожата;
    Тушира старчески петна и други следи върху кожата;
    Успокояващо действие при екзема, акне, псориазис;
    Подпомага синтезирането на нови колагенови връзки;
    Лекува хронична сухота на кожата и различни кожни алергии;
    Облекчава възпаленията на кожата и помага за заглаждането на спукани капиляри;
    Ефективно лекува розацея и акне;
    Подхранва скалпа, овлажнява косата и стимулира растежа на косъма.

    Опаковка: 30ml.

    Характеристики

    Шипковото масло е единственото растително масло, което съдържа в натурален вид уникалния здравословен комплекс от: Естествени масни киселини Омега-3 (33%), Омега-6 (44%), Омега-9 (14%) и Антиоксиданти - флаваноиди и бетакаротени, Естествени витамин А, витамин Е, витамин С, витамин F, витамин K и групата витамини B.

    Основните активни съставки на етеричното масло от Бял равнец са алфа пинен, ацетат, борнеол, бета пинен, цинеол, камфор, хамазулен, гама терпиен, лимонен, сабинен и рициклен. Съдържа азулени, на които се дължиат неговите противовъзпалителни и антисептични свойства. В Белия равнец са идентифицирани повече от 100 биологично активни съставки.

    Маслото от Шипки е източник на естествена ретиноева киселина - витамин А и токофероли - витамин Е, което го прави в мощен елексир против бръчките, изглажда фините линии, изсветлява старческите петна, подпомага разтежа на нови клетки и подобрява състоянието на наранената кожа, увеличава производството на колаген.

    Изключително богато на антиоксиданти - флавоноиди и бета каротени, на които се дължи неговият отличен хидратиращ и подмладяващ ефект. Изобилието от есенциалните мастни киселини: линоленова киселина - Омега 3, линолова киселина - Омега 6 и олеинова киселина - Омега 9 оказват благоприятно влияние върху регенеративните процеси във вътрешния слой на кожата, като от една страна я правят изключително еластична, а от друга създават изключително мощни защитни и противовъзпалителни свойства.

    Противопоказания

    След употреба не излагайте веднага кожата на слънце. При алергична реакция под формата на обрив по кожата преустановете използването и се консултирайте с дерматолог. При попадане в очите изплакнете обилно с вода. При нужда се консултирайте с лекар.

    Бърза доставка

    🚚 Сигурна и Бърза Доставка

    Плащане: с наложен платеж в брой при доставка или с карта.

    Доставките се извършват с куриерските услуги на Спиди и Еконт. За поръчки, приети до 14:00 ч. в работен ден, доставката е в рамките на 2 работни дни.

    Покажи пълните подробности

    Ползите от шипковото масло

    Изправете се смело срещу стареенето с нашето шипково масло. То предлага интензивна хидратация, която прониква дълбоко в кожата, подхранва я и я прави сияйна и млада. Но наистина уникалното е борбата му с бръчките - възстановява еластичността на кожата, изглажда бръчките и предотвратява появата на нови. Това естествено решение предлага не само външна промяна, но и грижа, която работи отвътре навън. Защитете кожата си и излъчвайте младост и свежест с нашето шипково масло!

    Oчаквано действие на продукта:

    Ден 1-15

    В първите две седмици на употреба, маслото започва да облекчава възпаленията на кожата и помага дълбоката й хидратация. Това действие се дължи на богатите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства на продукта.

    Ден 15 - 30

    При продължителна употреба, маслото усилва своето действие като ефективно лечение за кожни проблеми като акне и розацея. Благодарение на състава си, богат на Омега мастни киселини, маслото подобрява еластичността и здравината на кожата.

    Ден 30 - 45+

    С натрупване на времето, маслото може да доведе до видими подобрения в текстурата и еластичността на кожата, като работи срещу бръчките, изглажда фините линии и предотвратява появата на нови. Богатият състав на маслото, включително ретиноева киселина (витамин А) и токофероли (витамин Е), са ключови за увеличаване на производството на колаген и подобряване на състоянието на наранената кожа.

    Защо шипка с бял равнец?

    Студено пресованото масло от шипка с масло от бял равнец е иновативен продукт в света на натуралната козметика, специално създаден с мисъл за женската красота и здраве. Тази уникална комбинация осигурява дълбоко хидратиране и подкрепа на естествените защитни функции на кожата. Методът на студено пресоване гарантира запазването на всички полезни съставки на маслата в тяхната най-чиста и мощна форма.

    Защото кожата ви заслужава най-доброто!

    Използването на това вълшебно масло ще трансформира вашата кожа. Освен че интензивно хидратира, то помага за намаляване на фините линии и бръчки благодарение на антиоксидантите, които се борят срещу свободните радикали. Също така, благодарение на своите противовъзпалителни свойства, маслото ефективно успокоява раздразнената кожа и помага при възпалителни кожни проблеми като акне и розацея. Редовната употреба на този продукт ще подобри еластичността на кожата, придавайки й здрав и сияен вид.

    Как да използваме

    Нанася се върху добре почистена кожа на лицето и тялото.
    Масажира се до попиване.
    Използвайте предимно вечер.
    Пазете от директна слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и хладно място.

    Customer Reviews

    Based on 9 reviews
    100%
    (9)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    Д
    Десислава Чолакова
    Чудесен продукт!

    Висококачествен продукт! Изключително много съм доволна.

    Д
    Даниела Николова
    Браво !!!!! Благодаря ви !!!!!

    Всички продукти са на световно качество!!!! Браво!!!! Благодаря Ви!!!!!

    И
    Ива
    Прекрасен продукт!

    Използвам го вече 2 седмици, резултатът е видим. Благодаря ви!

    П
    Павлина Цветкова
    100 процента качество

    Прекрасен продукт. Много съм доволна препоръчвам на всеки !!!

    Г
    Гергана Дикова
    Изключително съм доволна❤️

    Маслото е уникално и кожата ми се чувства прекрасно❤️