Прескочи към информацията за продукта
    1 от 4

    Шипково масло - БИО

    Шипково масло - БИО

    Открий силата на шипката с маслото на Balevski и Kirov! Богато на антиоксиданти, то Ви кани да преживеете неговата регенерираща сила, която хидратира и изглажда бръчките, възвръщайки младежката визия на кожата Ви. Опаковка: 10 ml.

    Обичайна цена 54.90 лв BGN
    Обичайна цена Цена при разпродажба 54.90 лв BGN
    -Liquid error (snippets/price line 90): divided by 0% OFF Разпродадено

    🚚 Експресна доставка до 48 часа 

    📞 Телефон за бърза поръчка: +359888022777   (пон - пет/9:00ч - 17:00ч)

    Покажи пълните подробности

    Съдържание, което може да се свива

    Детайли

    Извлечено чрез иновативен метод на студено пресоване на семена от Шипка в безкислородна среда и температура на изтичащото масло 28 градуса С

    Предназначение:

    Студено пресованото масло от Шипка е подходящо за ежедневна грижа на нормална, суха и мазна кожа. Абсорбира се бързо (1-во ниво по скалата за абсорбация от 0 до 5 ), прониква мигновенно в дълбочина,  хидратира и балансира влажността на кожата.

    За какво е подходящо?:
    Редуцира
     бръчките в ширина и дълбочина и изглажда фините линии;
    Предотвратява появта на стрии, подобрява еластичността и заздравява кожата;
    Изглажда белези и засилва регенеративните свойства на клетките на кожата;
    Тушира старчески петна и други следи върху кожата;
    Успокояващо действие при екзема, акне, псориазис;
    Подпомага синтезирането на нови колагенови връзки;
    Лекува хронична сухота на кожата и различни кожни алергии;
    Облекчава възпаленията на кожата и помага за заглаждането на спукани капиляри;
    Ефективно лекува розацея и акне;
    Подхранва скалпа, овлажнява косата и спира появата на бели коси.

    Съдържание: 100 % студено пресовано масло от биологична българска Шипка (Rosa Canina L)

    Характеристики

    Шипковото масло е единственото растително масло в света, което съдържа в натурален вид уникалния здравословен комплекс от: Естествени масни киселини Омега-3 (33%), Омега-6 (44%), Омега-9 (14%) и Антиоксиданти - флаваноиди и бетакаротени, Естествени витамин А, витамин Е, витамин С, витамин F, витамин K и групата витамини B.

    Маслото от Безмъртниче е единственото етерично масло в света, което съдържа съставката италидиони, на която се дължат по-гоялмата част от полезните свойства на билката. То се получава чрез парна дестилация на свежи или изсушени цветчета на диворастящия вид многогодишно растение Безсмъртниче (Helichrysum Italicum) от семейство Сложноцветни, познато още и като жълт смил.

    Маслото от Шипки е източник на естествена ретиноева киселина - витамин А и токофероли - витамин Е, което го прави в мощен елексир против бръчките, изглажда фините линии, изсветлява старческите петна, подпомага разтежа на нови клетки и подобрява състоянието на наранената кожа, увеличава производството на колаген.

    Изключително богато на антиоксиданти - флавоноиди и бета каротени, на които се дължи неговият отличен хидратиращ и подмладяващ ефект. Изобилието от есенциалните мастни киселини: линоленова киселина - Омега 3, линолова киселина - Омега 6 и олеинова киселина - Омега 9 оказват благоприятно влияние върху регенеративните процеси във вътрешния слой на кожата, като от една страна я правят изключително еластична, а от друга създават изключително мощни защитни и противовъзпалителни свойства.

    Маслото от Безмъртниче съдържа в натурален вид здравословен комплекс от: алфа-седрин, гама-куркумин, геранил, нерил ацетат, лимонен и алфа-пинен. То е богато на антиоксиданти, благодарение на които елиминира вредните свободни радикали и предпазва кожата от преждевременно стареене, както и ускорява заздравяването на раните, като подпомага естествената регенерация на епидермиса.

    Противопоказания

    След употреба не излагайте веднага кожата на слънце. При алергична реакция под формата на обрив по кожата преустановете използването и се консултирайте с дерматолог. При попадане в очите изплакнете обилно с вода. При нужда се консултирайте с лекар.

    Бърза доставка

    🚚 Сигурна и Бърза Доставка

    Плащане: с наложен платеж в брой при доставка или с карта.

    Доставките се извършват с куриерските услуги на Спиди и Еконт. За поръчки, приети до 14:00 ч. в работен ден, доставката е в рамките на 2 работни дни.

    Ползите от шипковото масло

    Изправете се смело срещу стареенето с нашето шипково масло. То предлага интензивна хидратация, която прониква дълбоко в кожата, подхранва я и я прави сияйна и млада. Но наистина уникалното е борбата му с бръчките - възстановява еластичността на кожата, изглажда бръчките и предотвратява появата на нови. Това естествено решение предлага не само външна промяна, но и грижа, която работи отвътре навън. Защитете кожата си и излъчвайте младост и свежест с нашето шипково масло!

    Очаквани резултати?

    Ден 1 - 15

    От първите дни на употреба, очаквайте забележимо подобрение в хидратацията и мекотата на кожата. Благодарение на бързата абсорбация, маслото интензивно хидратира и подпомага баланса на влажността, което води до видимо изглаждане на фините линии под и около зоната на очите.

    Ден 15 - 30

    Продължаващата регулярна употреба може ще намали видимостта на бръчките в ширина и дълбочина. Очаквайте подобряване в еластичността и здравината на кожата, както и намаляване на видимостта на старчески петна и белези.

    Ден 30 - 45 +

    С течение на времето, маслото ще ускори регенеративните процеси на кожата, водейки до още по-голямо намаляване на бръчките и подобряване на общото състояние на кожата. Очаква се кожата да бъде значително по-здрава, с повишена способност за синтез на нов колаген, което допринася за по-младежки вид.

    Как да използвате?

    Нанася се върху добре почистена кожа на лицето и тялото.
    Масажира се до попиване.
    Използвайте предимно вечер.
    Пазете от директна слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и хладно място.

    Customer Reviews

    Based on 180 reviews
    99%
    (178)
    1%
    (1)
    1%
    (1)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    Н
    Нина Лазарова
    Масло от шипка

    Много съм доволна! Хидратира добре и прави кожата свежа и мека. Пак ще поръчам!

    С
    Силвия Наумова
    Доволен клиент

    Изключително съм доволна от Вашите продукти, най-вече от шипковото масло за околоочен контур и маслото с шипка и алое вера. Спечелихне ме определено и за напреед мисля да поръчвам от вашите масла.

    М
    Мария Филипова

    Много съм доволна. Много ми харесва

    Д
    Дирухи Пейчева
    Прекрасен продукт!!!

    Много съм доволна от шипковото масло Премиум Био!!! До момента използвах обикновенният вариант, който съшо е отличен продукт, но определено Премиум Био е уникално - усетих разликата!!! Всичко, написано в описанието си отговара в пълна степен за всички шипкови масла, но за напред ще продължа само с Премиум Био, защото всички положителни ефекти се усещат много по-интензивно!!! Благодаря Ви за отличния продукт!!!

    Д
    Даниела Методиева
    Прекрасен продукт

    Нанасям от продукта сутрин и вечер (вече почти месец). Ясно забелязвам, как тена на кожата ми, започва да се изравнява. Препоръчвам на всички, които обичат да използват продукти от природата. ❤️